Dobra już mniej więcej wiem na czym stoimy. Trochę głupio pogrywają ale to się na nich zemści

. Najkorzystniej moim zdaniem cenowo i ze spełnieniem wszystkich przedstawionych tutaj postulatów tj. zaznaczenie ważnych dat oraz kalendarz od lutego 2012 znalazłem tutaj:
http://allegro.pl/kalendarze-a3-13-stro ... 99901.htmla tutaj link bezpośrednio do kreatora kalendarza
http://unidruk.digitalprint.pro/41/phot ... /step2.phpNiestety z ceny nic nie udało mi się zejść, ale... z racji tego że przesyłka jest gratis możemy ich koncertowo wychujać

. Każda osoba może kupić kalendarz z osobnego konta i dostać kalendarz bezpośrednio do domu, nie trzeba będzie czekać do InterWinter. Nie mówię, że tak musimy zrobić wszyscy - zwłaszcza jak ktoś dla kogoś bierze ale myślę, że tym sposobem damy gościowi do zrozumienia, że jest tępym ch..em i obniżając nam cenę o 20% i tak by na tym wyszedł bo przesyłka przynajmniej z 7 zł za sztukę go wyjdzie. Zaproponowałem 200 zł ze wszystkim a tak jak dobrze pójdzie to gościu zamiast za 19,3 ((200 zł - 7 za przesyłkę)/10) zarobi 17 zł za sztukę (240 - 70 za przesyłkę)/10). No cóż jego wybór. Powiem szczerze, że zrezygnował bym z usług tego kolesia ale jego oferta jak i wymagania jakie mamy do kalendarza zmuszają nas do zakupu u niego.
Można też zrobić opcję full chamską i z jednego konta kupić 10 sztuk kalendarza osobno, wybierając za każdym razem inny adres. No ale boję się, że się gościu za bardzo zakręci i może coś źle powysyłać

.
No nic do jutra pozostawiam Wam decyzję, czy jednak zamówić normalnie i nie narażać gościa na straty czy cudujemy z tym wszystkim

. Napiszcie też czy macie konto na allegro, generalnie jak komu wygodniej czy mam zamówić do siebie czy każdy na własną rękę. Cenowo wychodzi identycznie - na allegro za zakup nic nie płacimy. Opcję tą szczególnie polecam osobą które nie wybierają się na najbliższą PKP-Jazdę. Czekam na wasze opinie no i te osoby które do jutra nie dadzą znać albo będą wolały odebrać je ode mnie na IW, to dla nich zamówie do siebie. Miejmy nadzieję, że przez tydzień dojdą

Jeśli będzie zainteresowanie to jutro wrzucę wybrane zdjęcia w wysokiej rozdzielczości.
Pozdro
Pozdrawiam