Proponuję stworzenie kolekcji głosów przez duże G jak głośnik

Poznań Dębiec - "Gdy parowóz nie może - nadciąga Suka w niebieskim kolorze"
Pt@ku, 13 Wrz 2011, 17:36 napisał(a):Jakie według Was są najlepsze, najśmieszniejsze zapowiedzi na PKP![]()
Ja na dzień dobry proponuję "śpiewającą panią" w Katowicach.
Ale też chcę zwrócić uwagę na jej trudną pracę. Potraficie tak kłapać jadaczką przez kilka godzinW tym nagraniu babeczka daje rady przez prawie 1,5 min non stop i w jakim tempie - szacuneczek dla tej Pani.
Zapowiedź z Katowic
Słoneczna, 01 Lut 2012, 20:28 napisał(a):Proszę pomóżcie!!
Z nowym klimatem odeszło co stare, kojarzące mi z tradycją i klimatem kolejowym,min nuta zapowiedzi przed głosem zapowiedzi..teraz jest brzdęk jak dla mnie z automatu komórki.
Proszę!Czy ktoś wie, gdzie mogę zgrać sobie sygnał starszy??
Kloze, 01 Lut 2012, 20:54 napisał(a):Z tego filmu Ptaka możesz sobie ów dźwięk wyciągnąć. Z Youtube polecam ściągać filmiki programem Youtube Downloader. W nim wbudowany jest taki byle jaki konwerter do mp3, jednak ze względu na to, że jest byle jaki, nie polecam go używać. Jeśli pobierzesz film w najwyższej jakości, powinieneś otrzymać plik mp4 - z tym większość edytorów audio i video powinna sobie poradzić. Jeśli nie, to polecam dBPowerAmp Music Converter. Dla youtube, jeśli mnie pamięć nie myli, względnie bezstratną i oszczędną jednocześnie opcją będzie 128kbps, aczkolwiek ja konwertuję do 160kbps (CBR).
cluzo, 03 Lut 2012, 21:47 napisał(a):Jeśli szukasz zapowiedzi z jeszcze wcześniejszym gongiem polecam film "Dworzec" Kieślowskiego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości