Kalendarz polska kolej 2011

Newsy o kolejowych wydarzeniach, imprezach, akcjach, targach, wystawach itd

Kalendarz polska kolej 2011

Postprzez admin » 20 Sie 2011, 18:25

//posty przywrócone z pierwszego/uszkodzonego forum PKP-Jazdy

2010-11-16, 20:46:05 cluzo napisał(a):Poniżej niezmieniona treść maila, który nadszedł na kontakt PKP-Jazdy:

Szanowni Państwo!

Pragnę przedstawić innowacyjny kalendarz na 2011 r. poświęcony
współczesnej polskiej kolei. Na 12 stronach zaprezentowano tabor kolejowy
eksploatowany obecnie na polskich torach przez różnych przewoźników
pasażerskich i towarowych.
Format A4, 12 stron + okładka, papier kreda matowa, łączenie spiralka
czarna.
Cena kalendarza, sprzedaż hurtowa 15,00 zł egzemplarz (min 10 sztuk);
sprzedaż detaliczna 20,00 zł
Zamówienia indywidualne, przesyłka pocztą polską: 20,00 zł + 3,00 zł
koszty przesyłki w sumie 23,00 zł

Zamówienia proszę kierować na adres e-mail: ambarszcz@interia.pl
lub pod numerem telefonu 504 132 408.
Wystawiam faktury VAT
Zapraszam również na serwis Allegro, gdzie kalendarz znajduje się pod
hasłem: Kalendarz Polska Kolej 2011.

Marek Barszcz

ImageImage
ImageImage

2010-11-17, 09:34:03 Ptaku napisał(a):Ja się piszę już Ci Cluzo przesłałem info, że chcę 2 szt.

2010-11-17, 23:58:55 Kloze napisał(a):Kalendarz z tym Sucharem? No way. Mi to się marzy kalendarz, ale ze zdjęciami sprzed dekady. Stare malowanie EP09, zielone dwójki, czerwone jedynki, stare logo InterCity, żółto-zielone kible, zielone EU07... Taki brałbym bez mrugnięcia oka.

Fajnie zrobiono tu samą tabelkę z datami. Takie nawiązanie do rozkładu. Podoba mnie się.

2010-11-18, 19:05:17 Ptaku napisał(a):Kloze to zrób taki, jak napisałeś :) Myślę, że chętnych będzie więcej.
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :) - No jeszcze go nie mamy.
Mam nadzieję, że będzie inaczej niż z tymi nasłuchami...

2010-11-18, 22:51:47 heppner napisał(a):Uważam że Kloze ma rację.
Okładka wygląda ciekawie, sama część "kalendarzowa" też, ale przez powtórzenie każdego dnia, numeru miesiąca staje się nieco mało czytelny.
(wiem że to ma imitować godziny w rozkładzie ale jak dla mnie średnio wgląda)
Foty całkiem przyjemne ale za współczesne (będąc dość często na fotach kolejowych nie odczuwam potrzeby oglądania taich "świeżynek" w kalendarzu)
Starsze foty o wiele bardziej by uatrakcyjniły kalendarz i pozwoliły dłużej zatrzymać na nim spojrzenie. (sentymenty)
Oczywistą sprawą jest to że nie da się wszystkich zadowolić bo np dla jednego "kibel" żółto-niebieski jest czymś ciekawym a dla drugiego zwykłym g.
Są tez tacy którzy jarają się takimi nowościami.

Ptaku napisał(a):Kloze to zrób taki, jak napisałeś :) Myślę, że chętnych będzie więcej.

Niezłym pomysłem byłby kalendarz PKP-Jazdy Przy 10 sztukach cena byłaby podobna. (kiedyś myślałem o tym)
Obecnie staram się dopiąć plan zmontowania koszulki.
Wracając do tematu głównego zastanawiam się nad jedną sztuką dla chrześniaka.

2010-11-19, 12:15:20 Ptaku napisał(a):Myślę, że temat koszulki się pojawi, bo mam w planie kolejną serię zrobić koszulek i myślę, że na wiosnę pojedziemy w nowych, ale to przy innym wątku.
admin
Administrator

Wróć do Informacje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości